Synttäreillä siis oli tarjolla näitä helppotekoisia karamelleja. Helpoiten suklaamassan annostelu pikku vuokiin käy pursottamalla. Ovat herkullisia ilman tuota Marianne-rouhettakin =P

2119076.jpg

Marianne-jääsuklaa    n. 30 kpl

125 g kookosrasvaa
1 kananmuna
1 dl tomusokeria
½ dl tummaa kaakaojauhetta (esim. Van Houten)
1 tl vanilliinisokeria
Marianne-karkkirouhetta

Lisäksi pieniä karamellivuokia

Sulata rasva ja anna jäähtyä. Vatkaa kananmuna ja tomusokeri paksuksi vaahdoksi. Lisää vanilliinisokeri ja kaakaojauhe siivilän läpi, sekoita. Lisää jäähtynyt rasva pienissä erissä voimakkaasti sekoittaen. Pursota muotteihin, ripottele pinnalle hieman Marianne-rouhetta, nosta jääkaappiin jähmettymään (ja säilytä siellä muutenkin).