torstai, 22. helmikuu 2007
Raejuustoinen teeleipä
Raejuustoinen teeleipä 3 kpl
2 dl grahamjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl sokeria
½ tl suolaa
2 dl maitoa
50 g sulatettua margariinia
1 purkki raejuustoa
Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää maito ja sulatettu, jäähdytetty rasva tai käytä pullomargariinia ja lopuksi vielä purkki raejuustoa (kaada enin neste pois). Sekoita nopeasti esim. isolla lusikalla tasaiseksi, älä vaivaa. Muotoile taikinasta pellille leivinpaperin päälle 3 matalaa leipää. Leikkaa leivät neljään lohkoon veitsellä tai taikinapyörällä. Pistele haarukalla muutamia reikiä. Paista +225 asteessa n. 20 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.