sunnuntai, 27. elokuu 2006
Juustoinen kalavuoka
Juustoinen kalavuoka 3-4 annosta
1 paketti pakastekalaa (400 g)
½ tl sitruunapippuria
½ dl hienonnettua tilliä
1 purkki Valion maustettua ruokakermaa 3 juustoa (2½ dl)
Voitele uunivuoka, leikkaa kala neljään osaan, lado vuokaan, ripottele päälle sitruunapippuri ja tilli. Kaada juustokerma varovasti päälle, etteivät kaikki mausteet "karkaa". Paista +200 asteessa noin 45 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Ohjeessa ei mainittu, pitääkö kala sulattaa ensin vai jäisenä laittaa uuniin, itse olen tottunut aina ensin sulattamaan pakastesein (jota siis tässä käytin) ja sitten vasta käyttämään ruokaan, joten siis nytkin annoin kalan sulaa tunnin verran ennen uuniin laittamista.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.