Tässä vähän muokkailen, kun hoksasin, että voisihan sitä laittaa leipomukset kahteen eri "kastiin" eli suolaisiin ja makeisiin. Siispä tässä uudelleen.

149971.jpg

Minä puhun muffinsseista, vaikka se ei kieliopillisesti olekaan oikein, mutta eikös maku ratkaise? Tässä käytin mausteena Gevalian Cappuccino Daim -pikakahvipusseja, kun kaapin perältä löytyi niitä 2 kpl. Kun kerran on päähän iskostunut tuo "monikon monikko", niin tässäpä tulee:

Cappuccino-vadelma -muffinssit   24 kpl

100 g margariinia
3 kananmunaa
3 dl sokeria
4½ dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
3 tl vanilliinisokeria
1½ dl maitoa
2 pussia (á 20 g) Gevalia Cappuccino Daim -pikakahvia
200 g vadelmia

Sulata margariini, anna jäähtyä. Laita muffinssipellin koloihin paperivuoat. Vatkaa sokeri ja munat kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sula rasva, maito, vadelmat ja keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekoita nopeasti sekaisin. Täytä vuoat 2/3 täyteen ja paista +200 asteessa noin 14 minuuttia