perjantai, 25. elokuu 2006
Ruohosipulimuffinssit
Ruohosipulimuffinssit n. 12 kpl
2 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
3/4 tl suolaa
2 dl maitoa
1 ruukku ruohosipulia hienonnettuna (n. 1 dl)
50 g voita tai margariinia sulatettuna
2 rkl juoksevaa hunajaa
Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita maidon joukkoon hienonnettu ruohosipuli, sulatettu ja jäähdytetty rasva ja hunaja. Kaada maitoseos jauhoseoksen joukkoon ja sekoita taikina mahdollisimman nopeasti sekaisin. Älä vaivaa, ettei taikina sitkisty. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista +200 asteessa noin 15 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.