tiistai, 5. syyskuu 2006
Broileri-kasvispannu
Broileri-kasvispannu 2-3 annosta
250 g maustamattomia broilerinsuikaleita
2 keitettyä perunaa
sipulia tai pala purjoa
1 pussi pakastekasviksia (n. 300 g)
tilkka ruokaöljyä
suolaa, pippuria
silputtua persiljaa
Kuori ja lohko kypsät perunat. Kuori sipuli ja hienonna, tai halkaise purjopala, huuhdo, ravista kuivaksi ja suikaloi. Ruskista suikaleet tilkassa öljyä, lisää perunalohkot ja sipuli. Kääntele hetken ja lisää jäiset pakastevihannekset. Sekoittele varovasti, kunnes vihannekset ovat kypsiä. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää runsaasti silputtua persiljaa. Tarvittaessa lisää muita mausteita maun mukaan esim. Tabasco, chilijauhe, aromisuola yms.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.