tiistai, 12. syyskuu 2006
Kasvislaatikko
Kasvislaatikko
1 litra kasviksia pilkottuna (kukkakaali, parsakaali, porkkana, maissi, herne, papu jne.)
2 kananmunaa
3 dl kermamaitoa
1 tl suolaa
1½ dl juustoraastetta (säästä osa pinnalle)
vettä + suolaa keittämiseen
Pese, kuori ja paloittele kasvikset tai käytä pakastettuja. Esikeitä kasviksia noin 5 minuuttia suolalla maustetussa vedessä, kaada vesi pois. Voitele uunivuoka, laita kerroksittain kasviksia ja juustoraastetta vuokaan, säästä osa juustoraasteesta pinnalle. Sekoita kananmunat, maito ja suola ja kaada vuokaan, ripottele pinnalle loppu juustoraaste. Paista uunissa +175 asteessa reilu puoli tuntia, että liemi hyytyy.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.