sunnuntai, 3. syyskuu 2006
Porsaan ulkofileleikkeet omena-sipulikastikkeessa
Porsaan ulkofileleikkeet omena-sipulikastikkeessa
4 leikettä (á n. 75 g)
1 purkki ruokakermaa 7 % (2½ dl)
2 suurta sipulia
2 omenaa
tilkka ruokaöljyä
soijaa
(suolaa)
Kuori sipulit, halkaise ja leikkaa viipaleiksi. Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuumenna tilkka ruokaöljyä pannulla, ruskista fileet molemmin puolin, lisää sipulit, sekoittele hetkisen. Lisää kerma ja omenakuutiot ja noin ruokalusikallinen soijaa. Hauduta lihat kypsäksi miedolla lämmöllä. Ei mene kauaa (kuivuvat herkästi). En katsonut kelloa, mutta muutamasta minuutista on kyse, jos leikkeet ovat ohuita. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai soijaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja vihannesten tai salaatin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.