tiistai, 12. syyskuu 2006
Rukiiset voileipäkeksit
Rukiiset voileipäkeksit n. 24-30 kpl
4 dl ruishiutaleita
2 dl hiivaleipäjauhoja
1 tl suolaa
1 rkl kuminaa
2 dl hienoa porkkanaraastetta
2 dl maitoa
100 g sulatettua rasvaa
Kuori porkkana ja raasta hienoksi raasteeksi. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa, lisää porkkanaraaste, maito ja sula rasva. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Levitä taikina ohueksi levyksi uunipellille leivinpaperin päälle ja jaa taikina ruutuihin esim. taikinanuolijalla, ruudun koko noin 6 x 6 cm. Paista +225 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, että pinta saa kauniin värin.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.