lauantai, 9. syyskuu 2006
Tomaattiset katkaravut
Tomaattiset katkaravut 4 annosta
500 g sulatettuja katkarapuja
500 g kirsikkatomaatteja
tilkka oliiviöljyä (tai ruokaöljyä)
1 purkki Crème Bonjour Cuisine, makuna Tomaatti ja Välimeren yrtit
Laita riisi kiehumaan (mittaa pakkauksen ohjeen mukaan, käytä esim. kanaliemikuutiota antamaan keitinvedelle makua). Huuhdo tomaatit ja halkaise, halutessasi kaiva kantaosa pois. Säästä muutama koristeluun. Kun riisit ovat lähes kypsiä, kuumenna tilkka öljyä isolla pannulla, lisää sulatetut katkaravut ja halkaistut tomaatit. Paista hetki, lisää Crème Bonjour ja kuumenna, älä keitä katkarapuja kovin pitkään, etteivät sitkisty. Tarjoa riisin tai nuudelien kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.