Tämän ruuan valmistus kannattaa aloittaa riisin keittämisestä, varsinkin jos käyttää tummaa riisiä, kuten minä tässä, sillä kastikkeen valmistus pannulla kestää vain muutamia minuutteja. Älä keitä katkarapuja kovin kauaa, sillä ne sitkistyvät. Lautasella on lisäksi jäävuorisalaattia ja tummia viinirypäleitä.

179953.jpg

Tomaattiset katkaravut  4 annosta

500 g sulatettuja katkarapuja
500 g kirsikkatomaatteja
tilkka oliiviöljyä (tai ruokaöljyä)
1 purkki Crème Bonjour Cuisine, makuna Tomaatti ja Välimeren yrtit

Laita riisi kiehumaan (mittaa pakkauksen ohjeen mukaan, käytä esim. kanaliemikuutiota antamaan keitinvedelle makua). Huuhdo tomaatit ja halkaise, halutessasi kaiva kantaosa pois. Säästä muutama koristeluun. Kun riisit ovat lähes kypsiä, kuumenna tilkka öljyä isolla pannulla, lisää sulatetut katkaravut ja halkaistut tomaatit. Paista hetki, lisää Crème Bonjour ja kuumenna, älä keitä katkarapuja kovin pitkään, etteivät sitkisty. Tarjoa riisin tai nuudelien kanssa.