sunnuntai, 22. lokakuu 2006
Hedelmäinen kalkkunakastike
Hedelmäinen kalkkunakastike n. 3-4 annosta
250 g kalkkunan paistijauhelihaa
1 purkki säilykemandariinilohkoja (312/175 g)
oranssi paprika
1 valkosipulinkynsi (tai enemmän maun mukaan)
5 dl vettä
n. 4 rkl Maizena-suurustetta ruskeille kastikkeille
1 kanaliemikuutio
Santa Marian Lime & Pepperiä
1 tl vihreää currytahnaa
Valuta mandariineista liemi pois. Huuhtele paprika ja kuutioi. Kuori valkosipulinkynsi. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää vesi ja kun neste kiehuu, lisää suurustetta noin 4 rkl, sekoita hyvin ja anna kiehahtaa. Murskaa valkosipulinkynsi joukkoon ja lisää loput ainekset, anna hautua sen aikaa, kun keität pastan.
Currytahnan voi jättää poiskin tai käyttää tilalla esim. pari tippaa vihreää Tabascoa. Samoin Lime & Pepperin tilalle voi rouhaista tavallista pippuria.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.