Ei tämä nyt ihan "pikkusuolainen" ole, aika lailla täyttävää tavaraa. Ehkä vähempikin kermaviili-korppujauhemäärä riittäisi, mutta minä kun hurautin vanhasta tottumuksesta koko purkillisen, joka "riittää" 400 grammaan jauhelihaa ja tuossa paketissa oli 250 grammaa, mutta tulipahan pehmeitä pihvejä.

231838.jpg

Ruis-kanahampurilainen

Reissumies-leipä
pihvi
salaattia (käytin kiinankaalta)
Tex Mexican -juustokastiketta (Rainbow)
suolakurkkua
tomaattia
(ketsuppia)

Pese tomaatti ja viipaloi. Viipaloi suolakurkku. Halkaise leipä ja levitä kummallekin puoliskolle juustokastiketta. Laita täytteet väliin ja yritä syödä sotkematta paitaasi, on nimittäin aika paksu ;)

Pihvit  6 isoa

250 g kalkkunan paistijauhelihaa
1 purkki kermaviiliä
3/4 dl korppujauhoja
1 kananmuna
1 sipuli
1 dl persiljasilppua
1 tl suolaa
pippuria myllystä

Turvota korppujauhoja kermaviilissä kymmenisen minuuttia. Kuori ja silppua sipuli, silppua persilja. Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile 6 suurta pihviä. Paista pannulla kypsiksi.