perjantai, 17. marraskuu 2006
Currynmakuinen nakkipata
Currynmakuinen nakkipata
10 nakkia
4 perunaa
n. 300 g keräkaalia
1 pussi pakastevihanneksia (250 g)
1 sipuli
100 g tuorejuustoa (käytin sinihome 13 %)
1 dl vettä
1 tl curryä
½ tl valkopippuria
hiven chilijauhetta
suolaa
tilkka ruokaöljyä
Kuori perunat ja paloittele reilun sokeripalan kokoisiksi paloiksi. Paloittele nakit. Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna tilkka öljyä esim. teflonkattilassa ja ruskista nakinpalat, lisää sipuli, kääntele hetken, lisää perunakuutiot, kääntele jälleen hetken. Lisää sitten kaalisuikaleet, kääntele hetken ja lisää lopuksi pussi pakastevihanneksia, mausteita, tuorejuustoa ja vettä noin desin verran, ettei ota pohjaan kiinni. Hauduta miedolla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes kasvikset ovat kypsiä, noin puoli tuntia. Tarkista maku. Tarjoa esim. puolukkasurvoksen kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.