Samalla uunipellillä paistuivat puolitetut Rosamunda-perunat, maissintähkät ja broilerin koipipalat (valmiiksi yrttimaustetut). Pakkopullan Anjalla on useita reseptejä, että koko ateria tulee samalla kertaa uunissa, sieltähän minä taas ideoita ammensin =)

252156.jpg

Kappalemäärä riippuu ruokailijoiden määrästä ja ruokahalusta ;)

Rosamunda-perunoita (tai muuta jauhoista lajiketta)
broilerin koipipaloja
esikeitettyjä maissintähkiä
suolaa
chilijauhetta, grillimaustetta tms.
ruokaöljyä

Pese harjaten perunat ja kuivaa. Halkaise perunat. Jos puolikkaat eivät tahdo pysyä pystyssä, leikkaa ihan pieni viipale pohjasta pois. Kaada pikkulautaselle öljyä ja kasta perunoiden leikkauspinta öljyyn, nosta leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle mausteita. Lado broilerit viereen, jätä tilaa maissintähkille. Paista broileripakkauksen ohjeen mukaisessa lämpötilassa, minulla luki +200 astetta 50 minuuttia. Paistoajan puolivälissä laita maissintähkät myös pellille kuumentumaan. Kastikkeena on tomaattisalsaa. Sipaise kuumiin maissintähkiin nokare voita tai margariinia.