tiistai, 7. marraskuu 2006
Koko ateria samalla uunipellillä
Kappalemäärä riippuu ruokailijoiden määrästä ja ruokahalusta ;)
Rosamunda-perunoita (tai muuta jauhoista lajiketta)
broilerin koipipaloja
esikeitettyjä maissintähkiä
suolaa
chilijauhetta, grillimaustetta tms.
ruokaöljyä
Pese harjaten perunat ja kuivaa. Halkaise perunat. Jos puolikkaat eivät tahdo pysyä pystyssä, leikkaa ihan pieni viipale pohjasta pois. Kaada pikkulautaselle öljyä ja kasta perunoiden leikkauspinta öljyyn, nosta leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle mausteita. Lado broilerit viereen, jätä tilaa maissintähkille. Paista broileripakkauksen ohjeen mukaisessa lämpötilassa, minulla luki +200 astetta 50 minuuttia. Paistoajan puolivälissä laita maissintähkät myös pellille kuumentumaan. Kastikkeena on tomaattisalsaa. Sipaise kuumiin maissintähkiin nokare voita tai margariinia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.