Jääkaapista saa kivasti kaikki juustonkannikat käytettyä tähän. Laitoin joukkoon vielä nokareen sinihomejuustoakin. Leipänä käytin sekahiivaleipäviipaleita. Kebablastujen tilalla voi käyttää esim. viipaloituja lihapullia, jauhelihakastikkeen loppua eli mitä vaan jääkaapista löytyy :)

281413.jpg

Lämpimät leivät

10 leipäviipaletta (tai niin monta kuin uunipellille mahtuu)
ketsuppia
pussi kebablastuja
paprikasuikaleita etikkaliemessä
1 sipuli
4 kananmunaa
juustoraastetta
muutama oksa persiljaa

Laita uunipellille leivinpaperi ja sen päälle leipäviipaleet, voitele kevyesti ketsupilla. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Ripottele leipäviipaleiden päälle kebablastuja, sipuliviipaleita ja valutettuja paprikasuikaleita. Riko kananmunat kulhoon, vispaa rakenne rikki ja sekoita joukkoon niin paljon juustoraastetta, että saat lusikoitavan massan eli kananmuna ei valu. Silppua persilja ja sekoita juustomassan joukkoon, levitä leipäviipaleiden päälle. Paista uunissa +200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes juustomassa on hyytynyt.