maanantai, 13. marraskuu 2006
Pannupizza Vegetariana
Pannupizza
Pohja:
2 dl lämmintä vettä (+42 astetta)
3 tl kuivahiivaa
1 tl sokeria
½ tl suolaa
4 dl vehnäjauhoja
Täyte oman mieltymysten mukaan ;)
Itse käytin
valmista pastakastiketta
juustoraastetta
säilykepaprikaa
oliiveja
säilykeherkkusieniä
oreganoa
valkosipulia
Pohjan valmistus: Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää jauhoja veteen vähitellen puuhaarukalla sekoittaen, sekoita lopuksi voimakkaasti. Anna kohota leivinliinalla peitettynä kaksinkertaiseksi (noin puoli tuntia). Valmistele täyte sillä välin. Jos käytät säilykkeitä, valuta ne hyvin. Voitele iso piirasvuoka (halk. noin 30 cm). Taputtele jauhotetuin käsin taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Levitä pastakastiketta pohjan päälle, ripottele juustoraastetta ja haluamiasi täytteitä. Ripottele päälle oreganoa. Paista +250 asteessa uunin alimmalla tasolla 15-20 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.