Tämä valmistuu niin nopeasti, että valmistelut vievät enemmän aikaa kuin itse kypsennys ja kannattaa valmistella kaikki lisukkeet valmiiksi ja kattaa pöytäkin =D Lisäksi söimme pussijauheesta valmistettua muusia, punajuurisalattia (raastettua etikkapunajuurta ja raejuustoa yhtä paljon sekoitettuna) ja porkkanaraastetta.

333142.jpg

Haudutettua lohta

pala lohi- tai kirjolohifilettä
vettä
suolaa
(nokare voita)

Nypi ruodot pois. Paloittele kala isohkoiksi kuutioiksi. Kaada paistinpannuun vettä noin ½ cm ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kalapalat kiehuvaan veteen ja anna hautua miedolla lämmöllä noin minuutin ajan, käännät kalapalat ja kun väri vaihtuu kokonaan vaaleaksi, kala on kypsää. Ripottele suolaa pinnalle ja lisää halutessasi nokare voita. Tarjoa perunamuusin kanssa.