Hedelmäistä pataa, tummaa pätkäspagettia, tomaattia ja salaattia + mungpavun ituja. Aika hassun kuuloinen tuo ruokakerman nimi "kevyt ja paksu", mutta rasvaa tosiaankin vain 4 % ja ehkäpä näyttikin aavistuksen paksummalta sen koostumus kuin muiden vastaavien.

367263.jpg

Hedelmäinen broileripata

400 g broilerinsuikaleita (hunajamarinadissa)
1 banaani
1 omena
1 prk Flora Ruoka kevyt ja paksu 4 % (2½ dl)
1 pss suikalevihanneksia (180 g)
1 tl suolaa
2 tl sitruunaruohotahnaa (tai esim. sitruunanmehua)
ripaus valkopippuria
½ tl valkosipulijauhetta
tilkka ruokaöljyä

Kuori banaani ja omena, pilko. Ruskista broilerinsuikaleet ruokaöljyssä, lisää suikalevihannekset, kääntele hetken. Lisää "kerma" ja mausteita, anna hautua noin 10 minuuttia. Lisää banaani- ja omenakuutiot, tarkista maku, lisää tarvittaessa mausteita, anna hautua vielä noin 5 minuuttia. Lisäksi tummaa pätkäspagettia ja salaattia.