perjantai, 12. tammikuu 2007
Keltainen broileripata
Keltainen broileripata
500 g marinoimattomia broilerinsuikaleita (tai marinadissa)
2½ dl ruokakermaa (7 %)
tilkka ruokaöljyä
omena
1 purkki persikoita (410/230 g)
1 purkki herkkusieniä (185/115 g)
2 valkosipulinkynttä
200 g pakastemaissia
1 keltainen paprika
vihreää Tabascoa
suolaa
Santa Marian Lime Pepper -maustetta
curryä
Kuori omena ja pilko. Valuta säilykkeet ja pilko persikat. Kuori valkosipulinkynnet. Huuhdo paprika ja pilko. Jos riisillä on pitkä keittoaika, laita se kypsymään ensin. Kuumenna isolla paistinpannulla (tai teflonkattilassa) tilkka ruokaöljyä ja ruskista broilerinsuikaleet (tarpeen mukaan kahdessa erässä). Lisää reilusti curryä ja ripaus suolaa, puserra valkosipulinkynnet sekaan ja kaada ruokakerma ja jäiset pakastemaissit joukkoon, sekoita. Anna hautua muutaman minuutin ajan, lisää omenakuutiot, herkkusienet ja paprikakuutiot. Anna jälleen hautua muutaman minuutin ajan. Lisää lopuksi persikkakuutiot, etteivät mene soseeksi. Tarkista maku ja lisää mausteita. Tarjoa riisin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.