keskiviikko, 3. tammikuu 2007
Nakkilaatikko
Nakkilaatikko
1 kg peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
n. 500 g nakkeja
1 purkki Valion 3 juuston kermaa
2½ dl "tavallista" ruokakermaa (7 %)
n. 300 g pakasteherneitä ja -maissia yhteensä
juustoraastetta
suolaa
pippuria
valkosipulijauhetta
tilkka ruokaöljyä
Pilko nakit ja ruskista ne pannulla öljyssä, kaada jäiset herneet ja maissit joukkoon ja kääntele hetken, että ne sulavat. Voitele iso uunivuoka ja kaada puolet peruna-sipulisekoituksesta vuokaan, kaada nakki-kasvissekoitus päälle ja lopuksi loput peruna-sipulisekoituksesta. Kaada kermat kulhoon ja lisää ripaus suolaa ja pippuria sekä valkosipulijauhetta, kaada seos vuokaan. Paista +200 asteessa tunnin ajan, lisää juustoraaste pinnalle paistamisen puolivälissä (tai jätä kokonaan pois).
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.