maanantai, 15. tammikuu 2007
Possu-omenapata
Possu-omenapata
1 sipuli
500 g (4 kpl) isoja perunoita (esim. Rosamunda)
1 rkl ruokaöljyä
400 g maustamattomia porsaan suikaleita
1 tl suolaa
½ tl mustapippurirouhetta
1 rkl sinappia
4 dl vettä (vähempikin riittää)
2 omenaa
1 rkl hunajaa
persiljaa
Kuori ja paloittele sipuli. Pese, kuori ja paloittele perunat. Kuumenna öljy padassa ja paista lihasuikaleita, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää sipuli ja paista hetki käännellen, mausta suolalla, sinapilla ja mustapippurilla. Lisää vesi ja perunat. Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä. Kuori sillä välin omenat ja paloittele. Lisää omenapalat ja hunaja pataan, hauduta hetki. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Ripottele pinnalle runsaasti persiljaa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.