torstai, 4. tammikuu 2007
Sinihomejuustoinen teeleipä
Sinihomejuustoinen teeleipä 2 kpl
2 dl grahamjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl sokeria
2 dl maitoa
50 g sulatettua margariinia
sinihomejuustoa oman maun mukaan (käytin vajaan puoli kiilapalaa)
Sekoita kuivat aineet kulhossa. Murustele homejuusto (tai käytä valmista murua) ja sekoita jauhojen joukkoon. Lisää maito ja sulatettu, jäähdytetty rasva tai käytä pullomargariinia. Sekoita nopeasti esim. isolla lusikalla tasaiseksi, älä vaivaa. Muotoile taikinasta pellille leivinpaperin päälle 2 matalaa leipää. Leikkaa leivät neljään lohkoon veitsellä tai taikinapyörällä. Pistele haarukalla muutamia reikiä. Paista +225 asteessa 15 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.