Ohje on sama kuin näissä teeleivissä, nyt käytin lisäksi mausteena vajaa puoli kiilapalaa Aura-juustoa. Olivat niin hyviä, etteivät tarvitse edes mitään leivänpäällisiä. Ohjeessa ei ole suolaa, homejuusto antaa kyllä riittävästi suolaisuutta. Parhaimmillaan lämpimänä ja tuoreena, mutta maistuu kyllä vielä seuraavanakin päivänä.

328852.jpg

Sinihomejuustoinen teeleipä   2 kpl

2 dl grahamjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl sokeria
2 dl maitoa
50 g sulatettua margariinia
sinihomejuustoa oman maun mukaan (käytin vajaan puoli kiilapalaa)

Sekoita kuivat aineet kulhossa. Murustele homejuusto (tai käytä valmista murua) ja sekoita jauhojen joukkoon. Lisää maito ja sulatettu, jäähdytetty rasva tai käytä pullomargariinia. Sekoita nopeasti esim. isolla lusikalla tasaiseksi, älä vaivaa. Muotoile taikinasta pellille leivinpaperin päälle 2 matalaa leipää. Leikkaa leivät neljään lohkoon veitsellä tai taikinapyörällä. Pistele haarukalla muutamia reikiä. Paista +225 asteessa 15 minuuttia.