perjantai, 23. helmikuu 2007
Jauhelihadippi
Jauhelihadippi
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
5 valkosipulinkynttä (tai maun mukaan)
2 dl valmista pastakastiketta
1½ dl suikaloitua paprikaa etikkaliemessä
1 kesäkurpitsa (reilun tuorekurkun kokoinen)
1 prk kidneypapuja chilikastikkeessa (410 g)
1½ dl mietoja jalapenoviipaleita
4 ananasrengasta
ripaus suolaa
muutama rouhaisu Santa Maria Chili explosionia
Kuutioi kesäkurpitsa pieniksi paloiksi, paloittele ananasrenkaat, valuta paprikasuikaleet ja jalapenosiivut. Ruskista jauheliha isolla paistinpannulla, kaada irtoava rasva pois. Murskaa kuoritut valkosipulinkynnet ja lisää muut ainekset, sekoita ja kuumenna, lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja muutama rouhaisu chiliä. Tarjoa esim. tortillojen täytteenä tai riisin kanssa.
Lisäksi
tortillalettuja, kuumenna rapeiksi kuivalla paistinpannulla ja leikkaa terävällä veitsellä kolmioiksi.
kermaviiliä + Estrella Blue Cheese DipMix
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.