sunnuntai, 11. helmikuu 2007
Kalkkuna-kasvis -pata
Kalkkuna-kasvis -pata
250 g kalkkunan paistijauhelihaa
450 g wokkivihanneksia (Rainbow)
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk herkkusieniviipaleita (185/115 g)
1 rkl Worcestershire-kastiketta
1 tl suolaa
1 tl sitruunapippuria
½ tl valkosipulijauhetta
1 rkl yrttimaustetta (esim. Pronvecale)
Ruskista jauheliha isolla paistinpannulla. Lisää wokkivihannekset ja kääntele hetken. Lisää tomaattimurska ja mausteita, anna hautua kannen alla, kunnes vihannekset ovat kypsiä, lisää herkkusieniviipaleet, kuumenna ja tarkista maku. Tarjoa lisäksi keitettyä pastaa tai riisiä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.