sunnuntai, 18. helmikuu 2007
Kasviscouscous
Kasviscouscous
3 dl raakaa täysjyväcouscousia (+ 3 dl vettä kypsentämiseen tai pakkauksen ohjeen mukaan)
2 dl aurinkokuivattua tomaattia silppuna
2 dl oliiviviipaleita
2 dl suolakurkkukuutioita
(n. 1 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä)
muutama rouhaisu Santa Marian Lime Pepperiä
(suolaa)
Kiehauta vesi kattilassa (älä lisää suolaa tai öljyä), ota pois liedeltä ja lisää couscous joukkoon, sekoita, laita kansi päälle ja anna hautua muutaman minuutin ajan. Lisää muut ainekset joukkoon ja halutessasi ruokalusikallinen öljyä tomaattipurkista, sekoita hyvin, rouhaise Lime Pepperiä ja tarvittaessa suolaa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.