torstai, 15. helmikuu 2007
Paprikainen lohikeitto
Paprikainen lohikeitto
8 dl vettä
1 kalaliemikuutio
muutama maustepippuri
250 g kukkakaalia (pakaste)
300 g lohikuutioita (pakaste)
4 perunaa
1 iso punainen paprika
½ pakettia Koskenlaskija paprika -sulatejuustoa (= 125 g)
(suolaa)
tilliä
Kuori perunat ja lohko, kuutioi paprika pieneksi. Kiehauta vesi kattilassa, lisää kalaliemikuutio, pippurit ja perunalohkot, keitä hiljalleen muutama minuutti. Lisää sitten sulatejuusto, sekoita, että juusto sulaa, lisää lohikuutiot, muutaman minuutin kuluttua kukkakaali ja aivan lopuksi paprikapalat. Älä keitä turhan kauan, että lohi säilyttää mehevyytensä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Silppua tilliä pinnalle.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.