tiistai, 6. helmikuu 2007
Papu-broileripata
Papu-broileripata
1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (425 g)
n. 100 g kukkakaalia (pakaste)
1 pieni kesäkurpitsa
1 sipuli
300 maustamattomia broilerinsuikaleita
2 dl hillosipuleita
tilkka ruokaöljyä
1 tl vihreää currytahnaa
ripaus valkopippuria
1 tl suolaa
2 tl kuivattua basilikaa
vajaa 1 tl currya
Kuori ja hienonna sipuli, paloittele kesäkurpitsa. Ruskista broilerinsuikaleet ja sipulisilppu isolla paistinpannulla tai teflonkattilassa, lisää kukkakaali, kääntele hetken, lisää pavut kastikkeineen, kesäkurpitsa ja hillosipulit sekä mausteita. Anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia, että broileri kypsyy, tarkista maku. Tarjoa riisin ja salaatin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.