sunnuntai, 25. helmikuu 2007
Pehmeän pippurinen broilerikastike
Pehmeän pippurinen broilerikastike
400 g broilerinsuikaleita (Atrian pehmeän pippurinen)
1 prk Flora ruoka kevyt & paksu (4 %)
2 porkkanaa
3 keväsipulin vartta tai 1 pieni sipuli
2 tl sitruunaruohotahnaa tai loraus sitruunanmehua
1 prk mandariinilohkoja (312/175 g)
tilkka ruokaöljyä
(suolaa)
Suikaloi porkkana paksuhkoiksi suikaleiksi, pilko sipuli. Ruskista broilerinsuikaleet öljytilkassa isolla paistinpannulla, lisää porkkanasuikaleet ja sipulisilppu sekä sitruunaruohotahna, kääntele hetken, lisää ruokakerma ja anna hautua kypsäksi kannen alla muutaman minuutin ajan, porkkanat saavat jäädä pikkaisen koviksi. Lisää valutetut mandariinilohkot ja tarvittaessa ripaus suolaa, sekoita varovasti, etteivät mandariinit mene mössöksi, kuumenna ja tarjoa esim. nuudeleiden kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.