Olen aivan ihastunut näihin Atrian pehmeän pippurisiin broilerinsuikaleisiin, tein tällä kertaa kastiketta. Kivasti vähän kovempaa ja pehmeämpää, porkkanat voivat jäädä pikkaisen koviksi. Lisäksi suolaheinää ja tummia viinirypäleitä (vähän samantapaisesti kuin täällä) sekä tummia riisinuudeleita (Blue Dragon).

414837.jpg

Pehmeän pippurinen broilerikastike

400 g broilerinsuikaleita (Atrian pehmeän pippurinen)
1 prk Flora ruoka kevyt & paksu (4 %)
2 porkkanaa
3 keväsipulin vartta tai 1 pieni sipuli
2 tl sitruunaruohotahnaa tai loraus sitruunanmehua
1 prk mandariinilohkoja (312/175 g)
tilkka ruokaöljyä
(suolaa)

Suikaloi porkkana paksuhkoiksi suikaleiksi, pilko sipuli. Ruskista broilerinsuikaleet öljytilkassa isolla paistinpannulla, lisää porkkanasuikaleet ja sipulisilppu sekä sitruunaruohotahna, kääntele hetken, lisää ruokakerma ja anna hautua kypsäksi kannen alla muutaman minuutin ajan, porkkanat saavat jäädä pikkaisen koviksi. Lisää valutetut mandariinilohkot ja tarvittaessa ripaus suolaa, sekoita varovasti, etteivät mandariinit mene mössöksi, kuumenna ja tarjoa esim. nuudeleiden kanssa.