Kevyttä iltapalaa, tähän sopisi vaikka patonki lisukkeeksi, tällä kertaa söimme kuitenkin ihan pelkästään koko ison kulhollisen :) Jääkaapissa oli monen eri salaattilajin "loppuja", jokaista kuitenkin niin vähän, ettei yhdestä olisi riittänyt kunnon salaattiin. Käytin jääsalaattia, lollo rossoa, mung-pavun ituja, kiinankaalta ja mausteeksi persiljaa. Kaikkia näitä ei tietenkään tarvitse olla salaatin perustaksi, yksikin laatu riittää. Sitruunanmehu antaa kivaa kirpeyttä ja estää omenaa tummumasta eikä erillistä salaatinkastiketta tarvita =D
Sitruunainen omena-raejuusto -salaatti1 purkki raejuustoa
1 kirpeä omena (Granny Smith)
2-3 rkl sitruunanmehua
ruukku vihreää salaattia
Kuori ja pilko omena, laita palat kulhoon, lisää sitruunanmehu ja kääntele omenanpalat mehuun. Revi salaatti joukkoon ja lisää raejuusto, sekoita.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.