keskiviikko, 14. helmikuu 2007
Vaaleanpunainen katkarapukastike
Vaaleanpunainen katkarapukastike
2½ dl ruokakermaa (7 %)
n. 1 dl maitoa
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pilkottuna (käytin rosmariiniöljyssä olevia)
180 g katkarapuja
1 valkosipulinkynsi pilkottuna
1 tl roseepippureita
suolaa
Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna ruokakerma teflonkattilassa, lisää aurinkokuivatut tomaatit ja valkosipulinkynsi, anna kiehua hiljalleen pari minuuttia, lisää katkaravut ja roseepippurit sekä tarvittaessa suolaa. Jos kastike tuntuu kovin paksulta (tai liian "vähältä"), lisää hieman maitoa, kuumenna, mutta älä keitä enää, etteivät katkaravut sitkisty. Tarjoa riisin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.