Sukkelasti valmistuvaa ruokaa arki-illan pelastukseksi =) Lisäksi tummaa riisiä ja salaattia. Noita suikalejuureksia voisi olla vaikka toinenkin pussillinen, niin tulisi enemmän kasviksia mukaan, mutta nyt sattui löytymään pakastimesta vain yksi.

477315.jpg

Broileri-katkarapu -kastike

400 g marinoituja broilerinsuikaleita
1 prk tomaattimurskaa
1 pss suikalejuureksia (180 g, porkkana, lanttu, palsternakka, purjo)
180 g pakastekatkarapuja
1 paprika (käytin keltaisen)
1 kanaliemikuutio
2-3 kevätsipulinvartta
(chilimaustetta)
tilkka ruokaöljyä

Soseuta tomaattimurska esim. sauvasekoittimella, jos haluat sileämpää kastiketta. Ruskista broilerinsuikaleet isolla paistinpannulla, lisää jäiset juurekset ja suikaloitu paprika, kääntele hetken, lisää tomaattimurska ja kanaliemikuutio. Anna hautua kannen alla 5-10 minuuttia, että broileri kypsyy. Lisää sulatetut ja valutetut katkaravut ja pilkottu kevätsipuli, kuumenna, mutta älä keitä, etteivät katkaravut sitkisty. Tarkista maku ja lisää halutessasi ripaus jotain chilimaustetta. Tarjoa riisin ja salaatin kanssa.