tiistai, 27. maaliskuu 2007
Broileri-katkarapu -kastike
Broileri-katkarapu -kastike
400 g marinoituja broilerinsuikaleita
1 prk tomaattimurskaa
1 pss suikalejuureksia (180 g, porkkana, lanttu, palsternakka, purjo)
180 g pakastekatkarapuja
1 paprika (käytin keltaisen)
1 kanaliemikuutio
2-3 kevätsipulinvartta
(chilimaustetta)
tilkka ruokaöljyä
Soseuta tomaattimurska esim. sauvasekoittimella, jos haluat sileämpää kastiketta. Ruskista broilerinsuikaleet isolla paistinpannulla, lisää jäiset juurekset ja suikaloitu paprika, kääntele hetken, lisää tomaattimurska ja kanaliemikuutio. Anna hautua kannen alla 5-10 minuuttia, että broileri kypsyy. Lisää sulatetut ja valutetut katkaravut ja pilkottu kevätsipuli, kuumenna, mutta älä keitä, etteivät katkaravut sitkisty. Tarkista maku ja lisää halutessasi ripaus jotain chilimaustetta. Tarjoa riisin ja salaatin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.