Minun oli tarkoitus tehdä Julien ohjeella lämpimiä jauhelihaleipiä, mutta jotenkin ajatuksissani aloinkin ruskistamaan jauhelihaa ja näistä tulikin sitten vähän erilaisia... vanhuus ei tule yksin =D Itselläni mahtui pellille 9 leipää enkä halunnut sitten paistaa enää 1-2 leipää yksikseen, niin täytettä riitti reilunlaisesti =)

443462.jpg

Jauhelihaleivät  n. 10 kpl

400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
4 ananasviipaletta (= pieni purkki)
1 prk tomaattimurskaa
2 rkl mietoja jalapenoviipaleita suolaliemessä
aromisuolaa
pippuria
(suolaa)
chilimaustetta
kuivattua basilikaa
Fazerin ruispaahtoleipiä n. 10 kpl
juustoraastetta

Pilko sipuli ja ananaviipaleet. Ruskista jauheliha, kaada irtoava rasva pois. Lisää sipulisilppu ja murskattu valkosipuli, kääntele hetkisen. Lisää mausteita ja tomaattimurska, ananaspalat sekä jalapenoviipaleet. Anna kiehua hiljalleen ilman kantta noin 15 minuuttia, että enin neste haihtuu pois. Tarkista maku. Levitä paahtoleipäviipaleet leivinpaperin päälle uunipellille ja lusikoi jauhelihaseosta ja ripottele juustoraastetta päälle. Paista uunissa +225 asteessa noin 15 minuuttia, että juusto sulaa.