sunnuntai, 11. maaliskuu 2007
Jauhelihaleivät
Jauhelihaleivät n. 10 kpl
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
4 ananasviipaletta (= pieni purkki)
1 prk tomaattimurskaa
2 rkl mietoja jalapenoviipaleita suolaliemessä
aromisuolaa
pippuria
(suolaa)
chilimaustetta
kuivattua basilikaa
Fazerin ruispaahtoleipiä n. 10 kpl
juustoraastetta
Pilko sipuli ja ananaviipaleet. Ruskista jauheliha, kaada irtoava rasva pois. Lisää sipulisilppu ja murskattu valkosipuli, kääntele hetkisen. Lisää mausteita ja tomaattimurska, ananaspalat sekä jalapenoviipaleet. Anna kiehua hiljalleen ilman kantta noin 15 minuuttia, että enin neste haihtuu pois. Tarkista maku. Levitä paahtoleipäviipaleet leivinpaperin päälle uunipellille ja lusikoi jauhelihaseosta ja ripottele juustoraastetta päälle. Paista uunissa +225 asteessa noin 15 minuuttia, että juusto sulaa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.