maanantai, 5. maaliskuu 2007
Keltainen kalapata
Keltainen kalapata
5 isoa perunaa
2 sipulia
200 g pakastemaissia
300 g marinoituja kirjolohisuikaleita (käytin hunajamarinoituja)
2 pientä keltaista paprikaa
n. 1 dl ruokakermaa (7 %)
suolaa
Santa Marian Seafood & Fish -maustetta (tai esim. sitruunapippuria tms.)
ruokaöljyä
tilliä
Kuori perunat ja sipulit, lohko perunat noin reilun sokeripalan kokoisiksi paloiksi, pilko sipulit (saavat olla isohkoja paloja). Kuumenna tilkka ruokaöljyä isolla paistinpannulla ja lisää perunakuutiot, paistele käännellen muutama minuutti, lisää pakastemaissi ja sipuli, paista edelleen käännellen muutama minuutti. Lisää noin desin verran ruokakermaa ja lohisuikaleet, kääntele varovasti ja hauduta kannen alla, että perunat kypsyvät, sekoittele välillä, lisää paprikasuikaleet ihan loppuvaiheessa. Lisää mausteita ja ripottele tuoretta tilliä päälle.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.