tiistai, 20. maaliskuu 2007
Sipulinen broilerikastike
Sipulinen broilerikastike
400 g marinoituja broilerinsuikaleita
tilkka ruokaöljyä
2-3 isoa sipulia
n. 2 dl appelsiinituoremehua
½ isosta kesäkurpitsasta
1 tl suolaa
Santa Marian Lime Pepper -maustetta
kevätsipulinvarsia
Pilko sipulit ja kesäkurpitsa. Ruskista broilerinsuikaleet pannulla, lisää sipulisilppu ja paista käännellen, että sipuli pehmenee. Lisää appelsiinituoremehu ja mausteita, anna hautua kannen alla, kunnes broileri on kypsää (muutaman minuutin ajan). Lisää kesäkurpitsapalaset, kuumenna ja tarkista maku, ripottele pinnalle hienonnettua kevätsipulia. Lisäksi keitettyä tummaa riisiä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.