Teki mieli sekä kinkku- että fetasalaattia, niin yhdistin sitten aineksia molemmista. Salaatinkastiketta voi lorauttaa pullosta, mutta itse en kaipaillut kastiketta lainkaan.

509868.jpg

Makaroni-kinkku -salaatti

2 dl raakaa tummaa sarvimakaronia (kypsänä noin 4-5 dl)
1 pussi savukinkkusuikaleita (230 g)
1 punasipuli viipaleina
200 g fetakuutioita (3 %), makuna valkosipuli & persilja
200 g herne-maissi-paprikaa
kirsikkatomaatteja

Keitä makaroni kypsäksi, valuta ja anna jäähtyä. Kuumenna herne-maissi-paprika mikroaaltouunissa, anna jäähtyä (tai kiehauta kattilassa). Sekoita makaroni, he-ma-pa, sipuliviipaleet ja kinkkusuikaleet. Lisää lautaselle kirsikkatomaatteja ja fetakuutioita, näitä ei kannata sekoittaa salaatin joukkoon.