keskiviikko, 11. huhtikuu 2007
Makaroni-kinkku -salaatti
Makaroni-kinkku -salaatti
2 dl raakaa tummaa sarvimakaronia (kypsänä noin 4-5 dl)
1 pussi savukinkkusuikaleita (230 g)
1 punasipuli viipaleina
200 g fetakuutioita (3 %), makuna valkosipuli & persilja
200 g herne-maissi-paprikaa
kirsikkatomaatteja
Keitä makaroni kypsäksi, valuta ja anna jäähtyä. Kuumenna herne-maissi-paprika mikroaaltouunissa, anna jäähtyä (tai kiehauta kattilassa). Sekoita makaroni, he-ma-pa, sipuliviipaleet ja kinkkusuikaleet. Lisää lautaselle kirsikkatomaatteja ja fetakuutioita, näitä ei kannata sekoittaa salaatin joukkoon.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.