Samalla perusohjeella kuin Nopeat muffinssit, makuaineena tällä kertaa vahva kahvi ja valkosuklaa, jota voisi olla enemmänkin kuin tuo 50 g, mutta jostain ihme syystä levystä oli vain puolikas jäljellä =D

538020.jpg

Valkosuklaa-mokka -muffinssit  n. 18 kpl

3½ dl (erikois)vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl maitoa
2 kananmunaa
100 g juoksevaa margariinia pullosta (tai sulatettua ja jäähdytettyä)
1 dl erittäin vahvaa kylmää kahvia (tai 1 dl vettä ja 3 tl pikakahvijauhetta sekoitettuna)
50 g valkosuklaata rouhittuna (tai enemmän)

Laita muffinssipellin koloihin paperivuoat. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa nestemäiset aineet hyvin keskenään ja lisää jauhojen joukkoon, sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinssivuokiin (täytä noin 2/3 vuoasta) ja paista +200 asteessa uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.