perjantai, 4. toukokuu 2007
Nötkötti-kasvis -pata
Nötkötti-kasvis -pata
1 prk naudan- ja sianlihavalmistetta (400 g)
1 prk kidenypapuja chilikastikkeessa (410 g)
1 prk tomaattimurskaa (400 g)
½ kesäkurpitsaa (noin 200 g) kuutioituna
1 sipuli hienonnettuna
2 isoa porkkanaa suikaleina
(chilimaustetta)
1-2 tl yrttimaustetta (käytin Provencalea)
Kuumenna iso paistinpannu ja laita nötkötti pannulle, riko puuhaarukalla rakennetta murumaiseksi, lisää sipulisilppu ja paistele hetken. Lisää porkkana ja kesäkurpitsa, kääntele hetken, lisää sitten loputkin ainekset ja mausteet, kuumenna ja tarjoa riisin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.