maanantai, 7. toukokuu 2007
Rahkapohjainen pizza
Pohja:
3 kananmunaa
1 prk maitorahkaa
1 dl gluteenittomia jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
Vaahdota kananmunat. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola keskenään, lisää rahka ja jauhot vaahtoon, sekoita. Levitä leivinpaperi uunipellille, lorauta leivinpaperille tilkka öljyä ja levitä esim. pullasudilla. Kaada taikina pellille ja levitä lastalla (taikina on löysää). Lisää haluamiasi täytteitä ja paista uunissa +200 asteessa, kunnes pinta on kauniin ruskea (noin 15-20 minuuttia).
Täytteeksi käytin:
savusuikaletta, ananasta, juustoraastetta ja toiseen myös savusuikaletta, oliiviviipaleita, paprikasäilykettä ja juustoraastetta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.