Ohjeen tähän löysin Anjan blogista, joka puolestaan oli löytänyt sen Kirsin blogista. Kokeilemisen arvoinen, ei tarvitse kaulia ja kohotella =D Itse käytin siis gluteenittomia jauhoja. Proteiinipitoinen pohja, kananmunia ja rahkaa, päälle ripoteltavaa juustoraastettakin tarvitsee vähemmän kuin tavalliseen pizzaan, että ei kovin suuri "kauhistus" kaloreita laskevalle =)

571007.jpg

Pohja:
3 kananmunaa
1 prk maitorahkaa
1 dl gluteenittomia jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa

Vaahdota kananmunat. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola keskenään, lisää rahka ja jauhot vaahtoon, sekoita. Levitä leivinpaperi uunipellille, lorauta leivinpaperille tilkka öljyä ja levitä esim. pullasudilla. Kaada taikina pellille ja levitä lastalla (taikina on löysää). Lisää haluamiasi täytteitä ja paista uunissa +200 asteessa, kunnes pinta on kauniin ruskea (noin 15-20 minuuttia).

Täytteeksi käytin:
savusuikaletta, ananasta, juustoraastetta ja toiseen myös savusuikaletta, oliiviviipaleita, paprikasäilykettä ja juustoraastetta.