perjantai, 8. kesäkuu 2007
Jauheliha-ananas -risotto
Jauheliha-ananas -risotto
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
2 uuden sadon sipulia varsineen
2 dl risottoriisiä
500 g paseerattua tomaattia
1 kasvisliemikuutio
8 kpl ananasrenkaita (2 pikkupurkkia)
n. 2 dl vettä
mustapippuria
1-2 tl vihreää currytahnaa
250 g pakastekukkakaalia
Ruskista jauheliha isolla paistinpannulla. Lisää riisi ja pilkotut sipulit, kääntele hetken. Lisää paseerattu tomaatti ja loraus vettä, liemikuutio, currytahnaa ja rouhittua mustapippuria. Anna hautua kannen alla välillä sekoitellen, kunnes riisi on lähes kypsää. Lisää tarvittaessa nestettä (vettä tai ananaspurkin lientä). Lisää kukkakaali ja pilkotut ananasrenkaat, anna hautua sen aikaa, että kukkakaali kypsyy. Tarkista maku.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.