sunnuntai, 10. kesäkuu 2007
Katkarapu-kinkku -piiras
Katkarapu-kinkku -piiras
Pohja:
2 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g margariinia
3/4 dl maitoa
Täyte:
180 g katkarapuja
reilut 100 g savukinkkusuikaleita
3 rkl aurinkokuivattuja tomaattipalasia basilikaöljyssä
2 kananmunaa
1 prk kermaviiliä
½ tl sitruunapippuria
2 dl juustoraastetta
Sekoita pohjaa varten kuivat aineet kulhossa, lisää pehmeä margariini ja maito, sekoita tasaiseksi. Voitele piirasvuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille. Sulata katkaravut ja valuta hyvin, levitä pohjan päälle, samoin kinkkusuikaleet ja valutetut tomaattipalaset. Sekoita kananmunat, kermaviili ja juustoraaste keskenään, mausta sitruunapippurilla. Kaada täyte vuokaan ja paista uunissa +200 asteessa noin 30 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.