Minulla on tapana keittää koko pussillinen esim. Torinon täysjyvä-Cappelli -pastaa kerralla ja jakaa se kahtia. Teen sitten ensimmäisenä päivänä jonkin kastikkeen pastalle ja seuraavana päivänä tai sitä seuraavana päivänä teen loppuosasta pastasalaattia tai taas jotain toista kastiketta. Pasta kun on niin nopsa arkiruoka! Tämä kastike ei ehkä ole kauniimmasta päästä, mutta todella hyvää ja nopeasti, jos pitää homejuustosta. Jos oikein kiirettä pukkaa, niin jätä ananakset ja sipulitkin pois =)

678937.jpg

Nopea sinihomejuustopasta

250 g isokokoista täysjyväpastaa (esim. Torinon täysjyvä-Cappelli)
1 prk paseerattua tomaattia (500 g)
1 pss Aura-murua (150 g)
8 ananasrengasta, pilkottuna
2 kevätsipulia varsineen, suikaloituna
mustapippuria

Keitä pasta ja valuta. Kuumenna sekoitellen (teflon)kattilassa paseerattu tomaatti, Aura-muru, ananaspalat ja kevätsipuli. Varo, tämä voi räiskyä! Rouhi mustaapippuria joukkoon ja lisää keitetty pasta, kuumenna varovasti sekoitellen.