Tämän ruuan valmistaminen oli jännittävää, nimittäin aluksi en tiennyt olenko tekemässä kastiketta vai pataa tai jotain siltä väliltä. Nälkä oli kova ja aivot ihan jumissa. Nopeasti jotain ja loppujen lopuksi pataa syntyi aineksista, mitkä kypsyisivät sukkelasti =D

699123.jpg

Nuudelipata

1 prk paseerattua tomaattia (500 g)
1 pss pakastepinaattia (150 g)
85 g nuudeleita + maustepussi, jos on
n. 1 dl vettä
100 g sipulipakastetta
1 pss savukinkkusuikaleita (230 g)
reilusti persiljaa

Laita kattilaan paseerattu tomaatti ja jäinen pakastepinaatti, kuumenna ja sekoittele, että pinaatti sulaa. Pilko nuudeleita hieman pienemmäksi ja laita kattilaan + maustepussi, lisää myös sipulisilppu ja tilkka vettä. Anna kiehua hiljalleen kannen alla välillä sekoitellen, varo tämä roiskuu! Lisää tarvittaessa vettä. Kun nuudelit ovat pehmeitä, lisää savukinkkusuikaleet ja reilusti persiljasilppua. Kuumenna. Ellei ole maustepussia, lisää esim. suolaa ja pippuria, ripaus chiliä.