perjantai, 29. kesäkuu 2007
Nuudelipata
Nuudelipata
1 prk paseerattua tomaattia (500 g)
1 pss pakastepinaattia (150 g)
85 g nuudeleita + maustepussi, jos on
n. 1 dl vettä
100 g sipulipakastetta
1 pss savukinkkusuikaleita (230 g)
reilusti persiljaa
Laita kattilaan paseerattu tomaatti ja jäinen pakastepinaatti, kuumenna ja sekoittele, että pinaatti sulaa. Pilko nuudeleita hieman pienemmäksi ja laita kattilaan + maustepussi, lisää myös sipulisilppu ja tilkka vettä. Anna kiehua hiljalleen kannen alla välillä sekoitellen, varo tämä roiskuu! Lisää tarvittaessa vettä. Kun nuudelit ovat pehmeitä, lisää savukinkkusuikaleet ja reilusti persiljasilppua. Kuumenna. Ellei ole maustepussia, lisää esim. suolaa ja pippuria, ripaus chiliä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.