Taas kerran reilumpi satsi, josta riittää evääksi asti =) Aikaisemmin olin jo keittänyt tummaa pätkäspagettia tarkoituksella ison määrän ja tähän sitten käytin "loput", jota oli n. 5-6 dl keitettynä. Ruskistin koko paketin jauhelihaa (eli 400 g) ja toisen puolen pakastin eväitä silmällä pitäen =D Lisäksi salaattia ja fetajuustoa (3 %).

778162.jpg

Jauheliha-spagettipata

200 g jauhelihaa (nauta 10 %)
200 g tuoreita herkkusieniä
5 pienehköä porkkanaa
1 iso sipuli
1 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa (370 g)
n. 1 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 valkosipulinkynsi (tai maun mukaan enemmän)
Chili Explosion -maustetta
kuivattua basilikaa
keitettyä tummaa pätkäspagettia n. 5-6 dl

Pilko sienet, porkkanat ja sipuli. Ruskista jauheliha ja sipuli, lisää tomaattimurska ja huuhdo purkki tilkalla vettä, kaada sekin pannulle. Lisää porkkanapalat, murskattu valkosipulinkynsi, kasvisliemikuutio ja mausteita, anna hautua kannen alla muutaman minuutin ajan, että porkkanat pehmenevät. Lisää pilkotut sienet ja keitetty pätkäspagetti, kuumenna ja tarkista maku (lisää tarvittaessa suolaa).