Tein vaihteeksi pakastetusta puna-ahvenesta kalavuokaa ja maustoin limepippurilla. Aina yhtä hyvää varsinkin uusien perunoiden kanssa =) Nämä kalapalat olivat jonkun verran ohuempia kuin seipaketin sisältö eli paistoaikaa pitää hieman lyhentää, ettei kala pääse kuivumaan. (Valion ohjeessa seivuokaa paistettiin 45 minuuttia.)

724377.jpg

Juustoinen puna-ahvenvuoka

400 g pakastettua puna-ahventa
Lime Pepper -maustetta
1 prk Valion maustettua ruokakermaa 3 juustoa (2½ dl)
uuden sadon sipulia

Sulata kala, nosta palat voideltuun pienehköön uunivuokaan, rouhaise limepippuria päälle ja kaada ruokakerma kalapalojen päälle. Paista uunissa +200 asteessa n. 35-40 minuuttia, kokeile haarukalla kypsyyttä. Tarjolle tuodessa ripottele päälle silputtua uuden sadon sipulia (ja tilliä).