keskiviikko, 25. heinäkuu 2007
Pastaruokia evääksi
Keitä 6 dl tummaa sarvimakaronia kypsäksi ja valuta, jaa kahteen osaan, anna jäähtyä.
Tonnikalasalaatti
lisää pastan joukkoon:
n. 400 g kesäkurpitsaa paloina
2 prk tonnikalaa (veteen säilöttyä) valutettuna
reilu 2 dl hillosipuleita
3 rkl aurinkokuivattua tomaattipalasia + hieman öljyä purkista
1 iso oranssi paprika pieninä kuutioina
runsaasti ruohosipulia
Santa Maria Seafood & Fish -maustetta
Kinkkupasta pakastettavaksi
lisää pastan joukkoon:
1 pss kinkkusuikaleita (230 g)
1 prk paseerattua tomaattia
200 g pakastemaissia
ripaus suolaa
(tuoretta oreganoa syöntihetkellä)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.