maanantai, 16. heinäkuu 2007
Rosmariinisämpylät
Rosmariinisämpylät 12 kpl
2½ dl vettä
½ pakettia hiivaa
2 rkl oliiviöljyä/ruokaöljyä
1 tl kuivattua rosmariinia
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 dl ruislesettä
hiivaleipäjauhoja
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola, sokeri ja ruisleseet, sekoita. Alusta taikinaan niin paljon hiivaleipäjauhoja, että saat kimmoisan taikinan. Anna kohota liinan alla puolisen tuntia. Jaa taikina 12 osaan ja pyörittele haluamasi muotoisiksi sämpylöiksi, laita leivinpaperin päälle pellille ja anna kohota liinan alla puolisen tuntia. Paista +225 asteessa noin 12 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.