torstai, 12. heinäkuu 2007
Sitruunabroileria
Sitruunabroileria n. 3-4:lle
300 g broilerinsuikaleita (marinoimattomia)
1 pss Blue Dragon Pekingin sitruunakastike (120 g)
5 pientä porkkanaa (noin 2 "normaalikokoista")
1 pieni keltainen kesäkurpitsa
ruokaöljyä
sitruunaruohotahnaa maun mukaan (käytin noin 3 tl)
suolaa
tuoretta korianteria (tai persiljaa)
(limen tai sitruunan lohkoja)
(Laita pastavesi kiehumaan.) Viipaloi porkkanat ja kuutioi kesäkurpitsa. Ruskista broilerinsuikaleet isolla paistinpannulla, lisää porkkanat ja kääntele hetken. Lisää maustekastike ja anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia. Lisää kesäkurpitsa ja maun mukaan sitruunaruohotahnaa ja suolaa. Kuumenna. Ripottele päälle tuoretta korianteria (tai persiljaa). Tarjoa riisin tai pätkäspagetin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.