Kauppareissulla tarttui mukaan Blue Dragon Pekingin sitruunakastike -pussi. En ole koskaan syönyt Pekingin kanaa, etten tiedä, miten sitruunaiselta sen pitäisi maistua... joten lisäsin tähän ruokaan sitten sitruunaruohotahnaa vielä reippaalla kädellä, kun minusta se ei maistunut kovin sitruunaiselta ilman mausteiden lisäämistä =D Söimme tumman pätkäspagetin kanssa. Lisää sitruksen makua saa tietysti vielä puristamalla limen tai sitruunan lohkoista mehua annoksen päälle.

730210.jpg

Sitruunabroileria  n. 3-4:lle

300 g broilerinsuikaleita (marinoimattomia)
1 pss Blue Dragon Pekingin sitruunakastike (120 g)
5 pientä porkkanaa (noin 2 "normaalikokoista")
1 pieni keltainen kesäkurpitsa
ruokaöljyä
sitruunaruohotahnaa maun mukaan (käytin noin 3 tl)
suolaa
tuoretta korianteria (tai persiljaa)
(limen tai sitruunan lohkoja)

(Laita pastavesi kiehumaan.) Viipaloi porkkanat ja kuutioi kesäkurpitsa. Ruskista broilerinsuikaleet isolla paistinpannulla, lisää porkkanat ja kääntele hetken. Lisää maustekastike ja anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia. Lisää kesäkurpitsa ja maun mukaan sitruunaruohotahnaa ja suolaa. Kuumenna. Ripottele päälle tuoretta korianteria (tai persiljaa). Tarjoa riisin tai pätkäspagetin kanssa.