lauantai, 4. elokuu 2007
Häränsilmä
Häränsilmä
400 g jauhelihaa
1 sipuli silputtuna
mausteita oman maun mukaan (käytin aromisuolaa, valkopippuria, Chili Explosionia, oreganoa)
4 rkl ketsuppia
1½ dl ruokakermaa (7 %)
1 kananmuna/ruokailija
Ruskista jauheliha ja sipulisilppu pannulla (itse en käytä ruskistamiseen rasvaa). Mausta hyvin. Sekoita ketsuppi ja ruokakerma jauhelihan joukkoon, kaada voideltuun uunivuokaan ja paista uunissa +200 asteessa n. 15 minuuttia. Ota vuoka uunista, tee jauhelihaseoksen joukkoon kuopat, riko kananmunat yksitellen kuppiin ja valuta varovasti kuoppaan, varo rikkomasta keltuaista. Ripsauta kananmunien päälle vielä suolaa, jos haluat, itse unohdin eikä se haitannut, kun jauhelihaseos oli maustettua =) Laita uuniin vielä siksi aikaa, että kananmuna hyytyy mieleiseksesi (5-10 minuuttia), itse paistoin kymmenisen minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.