Niin kuin tuossa vähän aikaa sitten mainitsin, että broileinsuikaleet ovat meillä lähes jokapäiväistä ruokaa, niin ykköspaikasta kilpailee kyllä jauheliha hyvin tasavertaisesti =) Tämän jauheliharuuan kanssa söimme lisäksi Oolannin juustoröstiperunoita, joita paistelin pannulla kypsiksi.

851940.jpg

Jauheliha-kesäkurpitsa -pannu

400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
1 sipuli silputtuna
1 pss Santa Marian Fajita Spice Mix -pussi
1 dl vettä
2 dl pakastemaissia
1 prk ananasmurskaa liemineen (227/145 g)
n. 200 g kesäkurpitsaa kuutioina

Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää maustepussi, noin desi vettä, pakastemaissi ja purkki ananasmurskaa liemineen. Anna hautua noin 5 minuuttia. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja kuumenna. Lisäksi vaikkapa perunaröstipalloreita ja etikkasäilykepaprikaa.