keskiviikko, 1. elokuu 2007
Kookoksenmakuinen kasvis-katkarapukeitto
Kookoksenmakuinen kasvis-katkarapukeitto
1 pieni kukkakaali
1 sipuli
3 porkkanaa
1 valkosipulinkynsi
2 dl kookosmaitoa (17 %)
2 dl vettä
1½ rkl thaimaalaista kalakastiketta (tai soijakastiketta)
Santa Marian Seafood & Fish -maustetta
n. 2 tl sitruunanmehua (lorautin pullosta)
180 g pakastekatkarapuja
85 g nuudeleita (ei maustepussia)
tuoreita herneitä
Irrottele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi, viipaloi sipuli ja kuutioi porkkana. Laita kattilaan kukkakaali, sipuli, porkkana, murskattu valkosipulinkynsi, kookosmaito, vesi ja mausteet. Hauduta kannen alla muutaman minuutin ajan, että kasvikset pehmenevät. Sillä välin muserra nuudeleita hieman pienemmäksi, laita kulhoon kuuman veden kanssa (jätä maustepussi pois) ja anna pehmetä kannen alla. Lisää pehmenneet nuudelit ja katkaravut, kuumenna ja tarkista maku. Älä keitä pitkään, etteivät katkaravut sitkisty. Ripottele lautaselle keiton joukkoon tuoreita herneitä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.